18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ GÜNEYSINIR’DA KUTLANDI Tm Haberler

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yıldönümü Güneysınır İlçemizde düzenlenen törenle kutlandı.

Mevlana Mahallemizdeki Atatürk Anıtına çelenk konulması Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenler Güneysınır Kültür Merkezinde devam etti.

Programda, öğrenciler tarafından şiirler okundu, video gösterimleriyle Çanakkale Savaşı izletildi, Çanakkale Türküleri seslendirildi. Öğrencilerin hazırladığı Çanakkale konulu oratoryo sunumu ardından Çanakkale konulu şiir ve kompozisyon konulu yarışmalarda derece alan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Programa Güneysınır Kaymakamı Orhan Yalınız, Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, İlçe Garnizon Komutanı Ferhat Tekerek, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.