19 May覺s Gen癟lik ve Spor Bayram覺 Kutlu Olsun Tm Haberler
 G羹neys覺n覺r Belediye Bakan覺 襤smail zcan, 19 May覺s Atat羹rk羹 Anma, Gen癟lik ve Spor Bayram覺n覺 nedeniyle bir mesaj yay覺nlad覺.

G羹neys覺n覺r Belediye Bakan覺 襤smail zcan覺n 19 May覺s Atat羹rk羹 Anma, Gen癟lik ve Spor Bayram覺 mesaj覺 繹yle:

Atat羹rk'羹 Anma Gen癟lik ve Spor Bayram覺 olarak kutlad覺覺m覺z 19 May覺s 1919, yurdumuzun d羹man igallerinden kurtar覺lmas覺 m羹cadelesinin balang覺癟 tarihidir. Samsun'da balayan bu 癟ok zorlu m羹cadelede imkans覺zl覺klar baar覺lm覺, cephede ve masalarda elde edilen b羹y羹k zaferler sonunda T羹rkiye Cumhuriyeti kurulmutur. Atat羹rk, bu anlaml覺 g羹n羹 gen癟lerimize armaan etmitir. Gen癟lerimizin sorumluluk sahibi ve kar覺lar覺na 癟覺kabilecek her t羹rl羹 sorunun 羹stesinden gelebilecek 繹l癟羹de nitelikli, bilgili ve ideal sahibi,vatan覺n覺 ve milletini seven insanlar olarak yetimeleri i癟in bizlere de 繹nemli g繹revler d羹mektedir. T羹rkiye ileri hedeflerine gen癟 kardelerimizin bilgi, gayret ve 癟al覺kanl覺覺 sayesinde ulaacakt覺r. T羹rkiye, onlar覺n omuzlar覺nda daha da y羹kselecek, daha da g羹癟l羹 olacakt覺r.

Bu duygularla 19 May覺s Atat羹rk羹 Anma, Gen癟lik ve Spor Bayram覺n覺 tebrik ediyor, ebediyete intikal etmi t羹m ehitlerimizi rahmetle an覺yor, kahraman gazilerimize 羹kran ve minnetlerimi sunuyorum.