2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası İlçemizde Kutlandı Tm Haberler

İlçemizde İlköğretim Haftası Kutlama Programı Karasınır İlkokulunda yapıldı. Belediye Başkanımız İsmail ÖZCAN 2017 – 2018 eğitim öğretim dönemi nedeniyle Karasınır İlkokulunda düzenlenen İlköğretim Haftası Kutlama Programı Törenine katıldı.

Törenden sonra İlçemiz Güneybağ İlkokulu öğretmen ve öğrencilerinden oluşan bir grup Belediye Başkanımız İsmail ÖZCAN'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarete katılan öğretmen ve öğrencilerimize Belediye Başkanımızca çeşitli hediyeler verildi.

Karasınır İlkokulunda yapılan İlköğretim Haftası kutlamalarına; İlçe Kaymakamımız Emre ÖZTÜRK, Belediye Başkanımız İsmail ÖZCAN, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı.