23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Güneysınır’da Coşkuyla Kutlandı Tm Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 94. yıldönümü, Güneysınır'da coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başladı. Kutlama programı, hükümet konağı tören alanında düzenlendi. Kutlama programına Güneysınır Kaymakamı İbrahim Bayır, Güneysınır İlçe Jandarma Komutanı Ferhat Tekerek, Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, ilçe protokolü, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Öğrenciler, kültürel faaliyetleri ve sportif etkinliklerini başarıyla sahneledi. 23 Nisan konulu yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Daha sonra Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan kendisini ziyaret eden Mevlana Ortaokulu öğrencilerine makamını devretti.  Başkan Özcan, misafirlerini çeşitli hediyelerle uğurladı.