23 Nisan Ulusal Egemenlik ve ocuk Bayram覺 Kutlamalar覺 Tm Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve ocuk Bayram覺 G羹neys覺n覺r'da Cokuyla Kutland覺.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve ocuk Bayram覺, H羹k羹met Kona覺 bah癟esinde d羹zenlenen programla kutland覺. Programa; G羹neys覺n覺r Kaymakam覺 Orhan YALINIZ, G羹neys覺n覺r Belediye Bakan覺 襤smail ZCAN, kurum amirleri, 繹retmenler, 繹renciler ve vatandalar覺m覺z kat覺ld覺. Sayg覺 duruu ve 襤stiklal Mar覺n覺n okunmas覺yla balayan program, g羹n羹n anlam ve 繹nemini belirten konumalar覺n ard覺ndan, 繹renciler taraf覺ndan haz覺rlanan halk oyunu g繹sterileri ve iirlerin okunmas覺yla devam etti. Program, yap覺lan yar覺malarda dereceye giren 繹rencilere protokol 羹yelerinin 繹d羹llerini vermesiyle son buldu.

Program覺n ard覺ndan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve ocuk Bayram覺 etkinlikleri kapsam覺nda 繹retmen ve 繹rencilerden oluan heyet Belediye Bakan覺m覺z 襤smail ZCAN'覺 makam覺nda ziyaret etti. Bakan 襤smail ZCAN, ziyarette makam koltuunu 繹rencilere devretti. Makam覺nda 繹rencilerle bir s羹re sohbet eden Bakan 襤smail ZCAN, 癟ocuklara 癟eitli hediyeler verdi.