23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Tm Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Güneysınır'da Coşkuyla Kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen programla kutlandı. Programa; Güneysınır Kaymakamı Orhan YALINIZ, Güneysınır Belediye Başkanı İsmail ÖZCAN, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından, öğrenciler tarafından hazırlanan halk oyunu gösterileri ve şiirlerin okunmasıyla devam etti. Program, yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyelerinin ödüllerini vermesiyle son buldu.

Programın ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında öğretmen ve öğrencilerden oluşan heyet Belediye Başkanımız İsmail ÖZCAN'ı makamında ziyaret etti. Başkan İsmail ÖZCAN, ziyarette makam koltuğunu öğrencilere devretti. Makamında öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan İsmail ÖZCAN, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.