Başkan İsmail Özcan'ın 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı Tm Haberler
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanı İsmail Özcan mesajında “Çanakkale zaferi, bir milletin inancının ve cesaretinin büyük destanıdır. Çanakkale’de ortaya konulan mücadele ve kazanılan zafer eşsiz bir destandır. Bu destanı yazan Mehmetçiklerimizi, gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Dünya’da eşsiz bir zaferi bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla yâd ediyor, Çanakkale Zaferimizin 101. yılını kutluyorum.”