Başkan İsmail Özcan’ın Miraç Kandili Mesajı Tm Haberler

Güneysınır Belediye Başkanı İsmail ÖZCAN Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan İsmail ÖZCAN mesajında şu ifadelere yer verdi. “Miraç; Peygamber Efendimizin, Yüce Allah'ın sonsuz kudreti ile önce Mescid-i Aksa'ya, oradan da semaya yaptırılan hikmet yüklü yolculuğu ifade eder. Miraç gecesi insanların Allah’ın (c.c) rahmetine, merhametine ve bereketine ulaştığı önemli gecelerden biridir. Miracın özünde, her türlü kötülükten arınma, fedakârlık, paylaşma, sorumluluk, ilahi emirlere teslimiyet gösterme ve yüce mertebelere erişme vardır. Rahmet ve lütuflarla dolu olan bu gece dua ve niyazda bulunmamız için güzel bir fırsattır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Güneysınırlı hemşerilerimizin, milletimizin ve İslam aleminin mübarek Miraç Kandilini tebrik ediyor, ilçemiz, ülkemiz ve tüm İslam alemi için hayırlı gelişmelere vesile olmasını diliyorum. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum."