Başkan İsmail Özcan’ın yeni eğitim öğretim yılı mesajı Tm Haberler
 Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan İsmail Özcan mesajında “2015-2016 Eğitim -Öğretim Yılına başlamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Bütün yurtta olduğu gibi Güneysınır İlçemizde de cadde, sokaklarımız ve okullarımız şenlenmeye başladı.

Geleceğimizin mimarı olacak evlatlarımızın en iyi ortamlarda ve şartlarda eğitilebilmeleri için Güneysınır Belediyesi olarak okullarımızın bahçe düzenlemesi, boya badana ve tamiratlarının yapılması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadık. Bu çalışmalarımızı yıl boyunca aralıksız sürdürmeye kararlıyız.

Bu vesileyle eğitim camiamızın isimsiz kahramanları ve her biri birer eğitim neferi olan sevgili öğretmenlerimizi saygıyla selamlar, yeni eğitim yılının tüm fertleriyle eğitim camiamıza, öğretmenlerimize, sevgili yavrularımıza, ilçemize, ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum”