Başkan İsmail ÖZCAN’ın yeni yıl mesajı Tm Haberler

Güneysınır Belediye Başkanı İsmail ÖZCAN, yeni yıl nedeni ile bir mesaj yayımladı.

Başkan Özcan mesajında "Kıymetli hemşehrilerim, Güneysınır halkımızın refah seviyesini artırmak, Güneysınır’ı modern imkanları olan bir ilçe haline getirmek için sizlerin de desteğiyle her alanda başlattığımız çalışmalarımız, 2015 yılında büyük bir ivme yakalamış ve ilçemiz açısından önemli adımlar atılmıştır. 2015 yılında birçok proje, hizmet ve yatırım hayata geçirilerek, Güneysınır’ın bir çok sorunu çözüme kavuşturulmuştur.

2015 yılının bu son günlerinde 2016 yılında yapacağımız yatırım ve projelerimizi de planlamış durumdayız. İnşallah 2016 yılı çok daha iyi gelişmelerin ve atılımların yılı olacaktır. 2016 yılında da yapacağımız tüm hizmetlerde halkımızın refah seviyesinin artması için gayret göstermeye devam edeceğiz. 2016’nın tüm vatandaşlarımızın sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, kardeşlik, huzur ve refah içinde, birbiriyle dayanışma içinde geleceğe yürüdüğü bir yıl olmasını temenni ediyorum”