Başkan Özcan'dan Demokrasi Nöbeti Teşekkürü Tm Haberler

Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, 15 Temmuz gecesinden bu zamana kadar meydanları doldurarak, demokrasi nöbetine katılan Güneysınır halkına teşekkür etti.

Güneysınır Belediye Başkanımız İsmail Özcan bir mesaj yayınlayarak halkımıza teşekkür etti. Başkan Özcan mesajında, "Başkomutanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın halkı sokağa çağırması ile 27 gün önce sokağa çıkarak desteklerini ileten milli irade temsilcisi halkımıza, kamu kurum ve kuruluşlarına, siyasi partilerimizin başkanlarına, sivil toplum kuruluşlarına darbe girişimi karşısında dik duruş gösterilmesinden dolayı ve finali dün yapılan Demokrasi Mitingine katılımdan dolayı yürekten teşekkür eder, saygılarımı sunarım. Allah herkesten razı olsun." dedi.