Başkan Özcan’dan Öğrencilere “İyi Tatiller” Tm Haberler
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan 2014-2015 eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Özcan mesajında, “Bir eğitim ve öğretim yılının daha sonuna geldik. Bu gün karnelerini alacak olan öğrencilerimize tavsiyem karneleri iyi olanlar sevinsinler ama karnelerinde arzuladığı notu göremeyen öğrencilerimiz üzülmesinler. Öz güvenlerini artırarak daha planlı bir şekilde çalışma ve çok okuma alışkanlığı kazanmalarını tavsiye ediyorum.

Güneysınır Belediyesi olarak bu yıl ilk defa KOMEK işbirliği ile Güneysınır İlçemizde yaz tatilinde öğrencilerimizin kendilerini geliştirebilecekleri çeşitli kurslar düzenlenecektir. Öğrencilerimiz bu kurslarımızdan da faydalanabileceklerdir.

Yaz tatiline girecek olan öğrencilerimize iyi tatiller dilerken, öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizi, okul yöneticilerimizi, sabır ve fedakârlıkla çocuklarımızın geleceği için çalışan velilerimizi de kutluyorum” dedi.