BAŞKAN ÖZCAN’IN KADİR GECESİ MESAJI Tm Haberler
 Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik etti.

Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan mesajında, 11 ayın sultanı, rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ın sonuna yaklaşırken, bin aydan ve bir ömürden daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Başkan Özcan, başta Güneysınırlı hemşehrilerim olmak üzere, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, bu gecenin hayırlara vesile olmasını, kardeşliği, sevgi ve saygı bağlarını kuvvetlendirmesini, dünya üzerindeki savaş, şiddet ve akan gözyaşlarının dinmesine, ülkemizdeki terör belasının sona ermesine ve İslam aleminin birliğine vesile olmasını diliyorum”  ifadelerini kullandı.