Başkan Özcan'ın Miraç Kandili Mesajı Tm Haberler
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak bütün İslam Aleminin kandilini kutladı.

Başkan Özcan mesajında "Miraç, insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimizin yaptığı mukaddes ve manevi yolculuktur.Miraç gecesi insanların Allah’ın (c.c) rahmetine, merhametine ve bereketine ulaştığı önemli gecelerden biridir. Miracın özünde, her türlü kötülükten arınma, fedakârlık, paylaşma, sorumluluk, ilahi emirlere teslimiyet gösterme ve yüce mertebelere erişme vardır. Rahmet ve lütuflarla dolu olan bu gece dua ve niyazda bulunmamız için güzel bir fırsattır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Güneysınırlı hemşehrilerimizin, milletimizin ve İslam aleminin mübarek Miraç kandilini tebrik ediyor, ilçemiz, ülkemiz ve tüm İslam alemi için hayırlı gelişmelere vesile olmasını diliyorum. Saygılar sunuyorum."