Başkan İsmail Özcan Güneysınır Muhtarları ile bir araya geldi. Tm Haberler

Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Güneysınır Muhtarları ile bir araya geldi.

Güneysınır Belediyesinde yapılan toplantıda Başkan İsmail Özcan, Güneysınır Belediyesi çalışmalarını muhtarla paylaştı. Muhtarların istek ve önerilerini dinledi.

Başkan İsmail Özcan,, yeni mahallerimizin parke taşı çalışmalarına bu yıl başlanacağı belirterek, cep telefonu çekmeme sorununun çözüldüğünü, yakın zamanda cep telefonu çekmeyen mahallelerimize baz istasyonu kurulacağını söyledi.

İlçede gölet ve hastane projelerinin takip ettiklerini belirten Başkan İsmail Özcan, Güneybağ ve Ağaçoba Göleti işinin devam ettiği, yeni hastane binası için yetkili merciler nezdinde görüşmelerde bulunduğunu belirterek çalışmaların olumlu yönde olduğunu anlattı.

Toplatıda Başkan İsmail Özcan, mahallerimizin sorunlarını ilgili mercilere aktarmak üzere muhtarlarının taleplerini içeren dilekçeleri aldı. 10/03/2015