BAŞKAN İSMAİL ÖZCAN'DAN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN TAZİYE MESAJI Tm Haberler
 Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan önceki gün Hakkari'nin Şemdinli İlçesi, bugün ise yine Hakkari'nin Çukurca ilçesinde şehit düşen Oğuzhan Küçük ve hemşerimiz Muhammed Ali Mevlüt Dündar için bir taziye mesajı yayımladı.

Başkan Özcan mesajında şunları kaydetti; " Önceki gün Hakkari'nin Şemdinli İlçesinde vatani görevini yerine getirirken şehit düşen ve dün ebediyete uğurladığımız Oğuzhan Küçük kardeşimizden sonra bugün yine Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde hemşerimiz Muhammed Ali Mevlüt Dündar kardeşimizin hain pkk terör örgütünün kalleş saldırısı sonucunda şehit düştüğünü üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Şehitlerimizin acısını, milletimizle birlikte derinden yaşıyoruz.

Şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ediyor; şehitlerimizin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize başsağlığı, sabırlar diliyorum."