Başkan Özcan, Karne Alan Öğrencileri Tebrik Etti Tm Haberler

Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk yarısı için, sömestr tatili başlangıcı vesilesiyle öğrenciler için bir mesaj yayınladı.

Başkan Özcan mesajında şu ifadelere yer verdi. "Öğrencilerimizin, anne- babaların ve öğretmenlerimizin emekleri bu gün karne ile taçlandırıldı. Ancak şunu unutmamak lazım karnelerde yer alan notlar tek başına bir başarı ölçüsü değildir. Karne, çocuklarımızın yalnızca o dönem içerisindeki başarılarını gösteren bir cetveldir. Önemli olan başarı notlarıyla birlikte çocuklarımıza gerekli milli ve ahlaki değerleri de kazandırabilmektir. Heyecan dolu bu karne gününde geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi, anne babalarını ve fedakâr öğretmenlerimizi tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum"