Bakan zcan, Karne Alan rencileri Tebrik Etti Tm Haberler

G羹neys覺n覺r Belediye Bakan覺 襤smail zcan, 2016-2017 eitim 繹retim y覺l覺n覺n ilk yar覺s覺 i癟in, s繹mestr tatili balang覺c覺 vesilesiyle 繹renciler i癟in bir mesaj yay覺nlad覺.

Bakan zcan mesaj覺nda u ifadelere yer verdi. "rencilerimizin, anne- babalar覺n ve 繹retmenlerimizin emekleri bu g羹n karne ile ta癟land覺r覺ld覺. Ancak unu unutmamak laz覺m karnelerde yer alan notlar tek ba覺na bir baar覺 繹l癟羹s羹 deildir. Karne, 癟ocuklar覺m覺z覺n yaln覺zca o d繹nem i癟erisindeki baar覺lar覺n覺 g繹steren bir cetveldir. nemli olan baar覺 notlar覺yla birlikte 癟ocuklar覺m覺za gerekli milli ve ahlaki deerleri de kazand覺rabilmektir. Heyecan dolu bu karne g羹n羹nde geleceimizin teminat覺 繹rencilerimizi, anne babalar覺n覺 ve fedak璽r 繹retmenlerimizi tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum"