Başkan Özcan'dan 15 Temmuz Şehitlerimizi Anma, Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı Tm Haberler

Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, 15 Temmuz Şehitlerimizi Anma ve Milli Birlik Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"15 Temmuz Alçak Darbe Girişim gecesinde 250 vatan evladı şehidimiz ve 2 bin 194 gazimiz oldu. Bu ihaneti asla unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız. Vatanımızın huzuru ve refahı, devletimizin ve milletimizin bekası uğruna gözünü kırpmadan canını veren tüm şehitlerimize Allah'tan Rahmet, Gazilerimize de acil şifalar ve hayırlı uzun ömürler diliyorum.

15 Temmuz Şehitlerimizi Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, her yaştan kadın erkek tüm hemşehrilerimizi 15 Temmuz'un yıldönümü olan Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde saat 22.00'de Mevlana Mahallemizde buluşmaya davet ediyorum.”