Başkan Özcan'dan ilçemizde kar temizliği yapan ekiplere teşekkür yemeği Tm Haberler
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Güneysınır’da yaklaşık 20 gündür kar temizliği yapan çalışanlarla verdiği yemekte bir araya geldi. Yemeğe, ilçe genelinde kar temizliği çalışmalarını ortaklaşa olarak yürüten Güneysınır Belediyesi, Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi 5.Bölge Şefliği, KOSKİ Güneysınır Müdürlüğü personeli katıldı.

Belediye Başkanı İsmail Özcan, yemekte yaptığı açıklamada, Güneysınır’a son yılların en fazla karının yağdığını söyleyerek Kar temizliği yapan ekiplerin günlerdir mesai mevhumu gözetmeden halkımıza hizmet etmek için var gücüyle çalıştığını söyledi.

“Yoğun kar yağışına karşın, herhangi bir sıkıntı yaşanmadan Güneysınır Belediyesi, Konya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı KOSKİ ve Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler Güneysınır'da çok güzel bir çalışmayı birlikte yürütmüştür. Bizlere bu çalışmalarımızda büyük destek veren Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Akyürek Bey başta olmak üzere Büyükşehir Belediyemize, Güneysınır Belediye Personelimize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.” Dedi.

Başkan İsmail Özcan, yemeğin sonunda Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi 5.Bölge Şefliği, KOSKİ Güneysınır Müdürlüğü personeline plaket ve hediye takdiminde bulundu.

Yemekte, Güneysınır Belediyesi personelimizde Başkan Özcan'a bir sürpriz yaparak , personel adına Başkan'a plaket takdim edildi.