Başkan Özcan’dan kendisine mektup gönderen öğrencilere ziyaret Tm Haberler

Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan kendisine mektup gönderen Mevlana İlkokulu 3. Sınıf öğrencilerini sınıflarında ziyaret ederek onlara sürpriz yaptı.

Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan'a isteklerini dile getirdikleri mektupları gönderen Mevlana İlkokulu 3. Sınıf öğrencilerine, Başkan Özcan tarafından ayrı ayrı cevabi mektup gönderildi. Öğrencilere birde sürpriz yapan Başkan İsmail Özcan öğrencileri sınıflarında ziyaret etti.

Okul Müdürü Ayşe Karaman ile birlikte 3-B sınıfına giden Başkan Özcan, minik öğrenciler ile tanışırken öğrencilerin duyarlı davranışlarından çok etkilendiğini belirterek teşekkür etti.

Öğrencilerin mektuplarında dile getirdikleri konularda bilgi veren Başkan Özcan, öğrencilere hediye dağıtarak sınıftan ayrıldı.

Başkan Özcan, Mevlana Okulu öğretmenleri ile de bir araya gelerek, okula spor malzemesi hediye etti. 31/12/2014