BAŞKAN ÖZCAN’IN ZABITA HAFTASI MESAJI Tm Haberler

Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan 1-9 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla belediye bünyesindeki zabıtalarla bir araya geldi.

Zabıta personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Özcan, “7 gün 24 saat çalışan Zabıta Teşkilatı, vatandaşın sağlıklı, huzur ve güven ortamında yaşamasının güvencesidir. Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan Belediye Zabıtası, önemli bir birimimizdir. Bugüne kadar yaptıkları fedakarca çalışmalardan dolayı başta Güneysınır Belediye Zabıtamızı ve ülkemizin dört bir yanında vatandaşların huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm Zabıta Teşkilatımızın Zabıta Haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” Dedi.