BAKAN ZCANIN ZABITA HAFTASI MESAJI Tm Haberler

G羹neys覺n覺r Belediye Bakan覺 襤smail zcan 1-9 Eyl羹l tarihleri aras覺nda kutlanan Zab覺ta Haftas覺 dolay覺s覺yla belediye b羹nyesindeki zab覺talarla bir araya geldi.

Zab覺ta personeline 繹zverili 癟al覺malar覺ndan dolay覺 teekk羹r eden Bakan zcan, 7 g羹n 24 saat 癟al覺an Zab覺ta Tekilat覺, vatanda覺n sal覺kl覺, huzur ve g羹ven ortam覺nda yaamas覺n覺n g羹vencesidir. Yapt覺覺 uygulama ve denetimlerle vatandalar覺m覺z覺n esenlii i癟in, g羹venli, sal覺kl覺 ve d羹zenli bir yaam alan覺 haz覺rlayan Belediye Zab覺tas覺, 繹nemli bir birimimizdir. Bug羹ne kadar yapt覺klar覺 fedakarca 癟al覺malardan dolay覺 bata G羹neys覺n覺r Belediye Zab覺tam覺z覺 ve 羹lkemizin d繹rt bir yan覺nda vatandalar覺n huzur ve sal覺覺 i癟in g繹revini 繹zverili bir ekilde s羹rd羹ren t羹m Zab覺ta Tekilat覺m覺z覺n Zab覺ta Haftas覺n覺 kutluyor, g繹revlerinde baar覺lar diliyorum. Dedi.