Belediye Başkanı İsmail Özcan'ın 1 Kasım Seçimleri Mesajı Tm Haberler
 Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, 1 Kasım genel seçimlerine ilişkin bir mesaj yayımladı. Belediye Başkanı İsmail Özcan mesajında şu ifadelere yer verdi;

" Ülkemizin huzura ve istikrara en fazla ihtiyacının olduğu günlerde gerçekleşen genel seçimlerde milletimiz kararını vermiştir. Sonuç olarak AK Parti yeniden tek başına iktidar olmuştur.

Güneysınır'da her seçim olduğu gibi, bu seçimde son derece huzurlu ve sakin bir ortamda yapılmıştır. Bu genel seçim süreci boyunca, bütün siyasi parti yöneticilerine ve milletvekili adaylarına, huzurun ve sükûnetin tesis edilmesinde görev alan tüm güvenlik mensuplarımıza, tüm vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum.

Başta Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu olmak üzere, parlamentoda görev alacak olan tüm milletvekillerine, Konya milletvekillerimize millete hizmet yolunda başarılar diliyorum.

1 Kasım genel seçimlerinin ülkemiz, milletimiz ve devletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yüce Allah'ın birliğimizi ve kardeşliğimizi daim etmesi temennisi ile tüm vatandaşlarımıza saygılarımı sunuyorum." dedi.