Belediye Başkanı Ahmet Demir’den Ramazan Ayı mesajı Tm Haberler

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Başkan Demir yayımladığı mesajında,

"Tüm İslam alemi tarafından özlemle beklenen 11 Ayın Sultanı Ramazan'a tekrardan ulaşmanın büyük mutluluğu içerisindeyiz. Yaşayacağımız bu manevi günler bizleri birliğe, kardeşliğe, paylaşmaya ve sevgiye çağıran müstesna günlerdir. Bu mübarek ayda iftar sofralarımız misafirlerle güzelleşecek, akraba ve büyükler ziyaret edilecek, umutlar tazelenecektir. Dargınlıklar bitecek, kardeşliğimiz daha da pekişecektir. Bu ay içerisinde başta evlerimiz, camilerimiz, çevremiz, cadde ve sokaklarımız daha bir canlılık içerisinde olacaktır. Bizlerde Güneysınır Belediyesi olarak sunacağımız hizmetlerle ramazan ayının Güneysınır’da daha huzurlu ve mutlu geçmesi için her türlü çabayı göstereceğiz.

Tüm Güneysınırlı hemşehrilerimizin, milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Ayı'nı kutluyor, hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” Dedi.