Belediye Başkanı İsmail Özcan’ın Kurban Bayramı mesajı Tm Haberler

Güneysınır Belediye Başkanı İsmail ÖZCAN Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan ÖZCAN mesajında “Bayramlar, kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır. Hayır, kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyor, tüm İslam aleminin ve Güneysınırlı hemşerilerimin Kurban Bayramı’nı yürekten kutluyor, kesilen kurbanların ve yapılan duaların kabulünü yüce Allah’tan diliyor, herkese aileleri ile birlikte daha nice bayramlarda birlikte olmak dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.