Belediye Başkanı İsmail Özcan’ın teşekkür mesajı Tm Haberler

30 Mart 2014 mahalli idareler seçimlerinde Güneysınır Belediye Başkanlığına seçilmem nedeniyle göreve başladığım günden bu yana ziyaretimize gelen, telefonla arayarak, faks göndererek, çiçek göndererek tebrik eden seçim öncesi ve sonrası destek veren veya vermeyen tüm herkese teşekkür ediyorum.

Göreve geldiğimiz günden bu yana hemşerilerimizin çok büyük desteğini gördük. Hemşerilerimiz, daima yanımızda olacaklarını söylediler. Ayrıca milletvekillerimiz, parti teşkilatımız, büyükşehir belediyemiz, yatırımcı kuruluşlar, kurumlarımız, sivil toplum örgütlerimiz çeşitli vesilelerle Güneysınır için güzel ve kalıcı hizmetler yapılması için her zaman yanımızda olacaklarını, tüm desteklerini vereceklerini bizlere ileterek, bizlere büyük güç vermişlerdir. İnşallah hep birlikte güçlü bir dayanışma içerisinde birlikteliğimizi hizmetlerimize yansıtacağız.

Göreve gelir gelmez ilçemizde İmam Hatip Lisesinin temelleri atılmaya başlanıldı. Konya Şeker, Mevlana Mahallemize Ürün Satış Mağazası yapmak için çalışmalara başladı.

Güneysınır halkımızın refah seviyesinin artması, gezilebilir görülebilir bir ilçe olması için tüm ekibimizle gece gündüz çalışacağız. Bu vesileyle tüm hemşerilerimi kucaklıyor herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.

İsmail ÖZCAN
                                                                                   Güneysınır Belediye Başkanı