Belediye Başkanı Özcan’dan Kutlu Doğum Haftası Mesajı Tm Haberler

Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Kutlu Doğum Haftası nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Özcan mesajında “Alemlere Rahmet olan, insanlığı İslam'a davet için gönderilen, yaratılmışların en hayırlısı ve insanların en seçkini, Sevgili Peygamber Efendimiz (S.A.V.) dünyaya teşrif buyurdukları Kutlu Doğum Haftası'na ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu bir kez daha yaşıyoruz.

Peygamber Efendimizin dünyaya gelişini anacağımız 14-20 Nisan Kutlu Doğum Haftasındaki en büyük amaç, yüce dinimiz İslam'ı ve onun Peygamberi Hz. Muhammed'i daha iyi anlayıp, idrak edebilmektir.

Bu vesileyle tüm Güneysınır Halkı'nın ve İslam Âlemi'nin bu mübarek haftasını kutluyor; mutluluk, hayır ve esenlikler getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum”dedi 15/04/2014