Belediye Hizmet Binam覺z yenilendi Tm Haberler
G羹neys覺n覺r Belediyesi Hizmet Binam覺z覺n i癟 tadilat覺 癟al覺malar覺 tamamland覺. Bina i癟erisi tamamen yenilenerek, yeniden dizayn edildi. Bina i癟erisinde bulunan toplant覺 odas覺, toplant覺lar ve nikah ileri i癟in yeniden d羹zenlendi. Hemehrilerimiz diledikleri takdirde nikah ilemlerini burada misafirleriyle birlikte yapt覺rma imkan覺na kavutu. Binan覺n g羹venlik kamera sistemleri de yenilenerek hizmet binam覺z modern hale getirildi.
G羹neys覺n覺r Belediye Bakan覺 襤smail zcan yapt覺覺 a癟覺klamada, "1990 y覺l覺nda yap覺lan belediye hizmet binam覺z覺n d覺覺nda ve i癟erisinde 癟eitli tadilatlar yap覺larak modern bir bina haline getirdiklerini belirterek, Toplant覺 salonu olarak kullan覺lan salonda da tadilat  yap覺larak eyalar覺 da yenilenmitir. Vatandalar覺m覺z istedikleri takdirde misafirleri ile birlikte daha ho bir ortamda nikahlar覺n覺 yapt覺rabileceklerdir. Hay覺rl覺 olsun." dedi.