Belediye Hizmet Binamız yenilendi Tm Haberler
Güneysınır Belediyesi Hizmet Binamızın iç tadilatı çalışmaları tamamlandı. Bina içerisi tamamen yenilenerek, yeniden dizayn edildi. Bina içerisinde bulunan toplantı odası, toplantılar ve nikah işleri için yeniden düzenlendi. Hemşehrilerimiz diledikleri takdirde nikah işlemlerini burada misafirleriyle birlikte yaptırma imkanına kavuştu. Binanın güvenlik kamera sistemleri de yenilenerek hizmet binamız modern hale getirildi.
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan yaptığı açıklamada, "1990 yılında yapılan belediye hizmet binamızın dışında ve içerisinde çeşitli tadilatlar yapılarak modern bir bina haline getirdiklerini belirterek, Toplantı salonu olarak kullanılan salonda da tadilat  yapılarak eşyaları da yenilenmiştir. Vatandaşlarımız istedikleri takdirde misafirleri ile birlikte daha hoş bir ortamda nikahlarını yaptırabileceklerdir. Hayırlı olsun." dedi.