Eğitimci Yazar Ali Erkan Kavaklı Güneysınır’da Konferans Verdi Tm Haberler

Güneysınır Belediyesi, Çanakkale Zaferinin 100. Yılında çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Çanakkale Zaferinin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Eğitimci Yazar Ali Erkan Kavaklı, Güneysınır Belediyesinin düzenlediği etkinlik kapsamında “Zaferin 100. Yılında Çanakkale Ruhu” konulu konferans verdi.

Güneysınır Çok Programlı Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen konferansta, Ali Erkan Kavaklı Çanakkale Zaferini anlattı.

Konferans sonrası yazarın kitapları katılımcılara dağıtıldı. Kitap alanlar, yazara kitaplarını imzalattılar.

Konferansa, Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, kurum amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldılar.

Konferans sonrası Ali Erkan Kavaklı, Belediye Başkanı İsmail Özcan'ı makamında ziyaret etti.16 Mart 2015