GÜNEYSINIR BELEDİYE MECLİSİ’NDEN DESTEK Tm Haberler
 15 Temmuz 2016 günü hain darbe girişiminde şehit olanların yakınları için Başbakanlık tarafından başlatılan yardım kampanyasına Güneysınır Belediye Meclisi destek verdi.

Ağustos ayı meclis toplantısında meclis üyelerinin alacağı huzur haklarının yanı sıra Güneysınır Belediyesi tarafından da 10 bin TL’lik bir meblağ kampanya kapsamında şehit yakınlarına bağışlandı.

Güneysınır Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı 1. birleşimi, Meclis Başkanı İsmail Özcan başkanlığında toplandı. Toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıda, 15 Temmuz darbe girişimindeki şehitlerin ailelerine destek amaçlı Başbakanlık olarak başlatılan kampanyaya destek olmak üzere, Ağustos ayı meclis toplantıları meclis üyesi huzur haklarının kampanyaya bağışlanması ve ayrıca Güneysınır Belediyesi tarafından da kampanyaya 10 bin TL bağışlanmasına dair başkanlık teklifi oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantıda; Başkan İsmail Özcan tarafından meclis üyelerine bayrak hediye edilerek, darbe teşebbüsü kınandı.