GÜNEYSINIR’A İMAM HATİP LİSESİ AÇILDI Tm Haberler
Güneysınır’a Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı.

Güneysınır Çok Programlı Anadolu Lisesi bünyesinde açılan Güneysınır Anadolu İmam Hatip Lisesi bu yıl öğrenci kayıtlarını almaya başlayacak. Ayrıca Gürağaç ve Alanözü Mahallelerimize de İmam Hatip Ortaokulu açıldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan ”Güneysınır’da İmam Hatip Lisesi bulunmadığından bu okulda eğitim görmek isteyen öğrencilerimiz Güneysınır dışında eğitim görmek zorunda kalıyorlardı. Güneysınır Çok Programlı Anadolu Lisesi bünyesinde Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı. 8. Sınıfı bitiren öğrencilerimiz 2015-2016 eğitim öğretim yılında İmam Hatip Lisesine kayıtlarını yaptırabilecekler. Ayrıca Güneysınır’ın dış mahallelerimizden olan Gürağaç ve Alanözü Mahallelerimize de İmam Hatip Ortaokulları açıldı. İmam Hatip Lisesine gitmek isteyen öğrencilerimiz artık ilçelerinde eğitim görme imkanına kavuşmuştur. Güneysınır’a İmam Hatip Lisesi Binası yapılması içinde ilgili kurumlar nezdinde çalışmalarımız devam etmektedir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun” dedi.