Güneysınır 10 yataklı Devlet Hastanesine kavuşuyor. Tm Haberler
Güneysınır’da mevcut hastane binası güçlendirilerek 10 yataklı devlet hastanesi haline getiriliyor.

Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Güneysınır İlçe Hastanesi mevcut binasının güçlendirilmesi ve 10 yataklı devlet hastanesi yapımı çalışmalarına başlanıldığını bildirdi. Ak Parti Güneysınır İlçe Başkanı Ali Yılmaz ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Güneysınır ilçesinde son bir yıllık süreçte gerçekleştirilen çalışmalar ve hayata geçirilen projeler hakkında bilgi verdi.

Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, “Az zamanda önemli çalışmalara imza attık. Güneysınır için arzuladığımız hedeflere birer birer ulaşıyoruz. İlçemizin sorunlarının çözümü için sağlam temellere dayalı çalışmalar yürütüyoruz. Bu gün Güneysınır’da rutin çalışmalarımız en üst düzeyde sürerken, ilçemizin her alanda gelişmesi için çabalarımız da devam ediyor. Şu anda Konya Bulvarımızda Büyükşehir Belediyemiz tarafından cadde tanzimi ve asfaltlama çalışmalarına başlanıldı. İlçemiz güzel bir cadde kazanacak. Yine Büyükşehir Belediyemiz tarafından Belediyemiz civarına güzel bir park kazandırılması çalışmaları başladı. Belediye ekiplerimiz ise belediyemize mahalle olarak yeni bağlanan 14 mahallemizde hummalı bir şekilde kilitli taş döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Kültür ve Spor Merkezimiz faaliyet geçti. İlçemizde yaşanan bu değişim ve gelişimden dolayı mutluluk ve heyecan duyuyoruz.

İlçemizin en büyük eksikliklerin biriside ilçe hastanemizin yetersiz olmasıydı. İlçe hastanemizin geliştirilmesi için girişimlerimizi tamamladık. Mevcut Hastane Binamız güçlendirilerek, 10 yataklı devlet hastanesine dönüştürülmesi ihalesi tamamlandı. Yüklenici firma yakın zamanda işe başlayacaktır. Artık Güneysınır ve bölgesindeki insanımız bir çok hastalığın tedavisini ilçesinde olma imkanına kavuşacaktır. İlçemize yapılan yatırımlarda emeğe geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun.” Dedi. 03.06.2015