Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan'ın Berat Kandili mesajı Tm Haberler
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan,  Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Özcan, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili de diğer gecelerimiz gibi her birimiz için birer, tefekkür, tezekkür ve yenilenme gecesidir. Berat; günahlardan arınma, temize çıkma, ilâhî af ve rahmete nâil olmadır. Berat; kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma günüdür. Yüce Yaradan’ın affına erebilmek için yaradılanı affetme günüdür. Berat; bizlere her türlü şer, kötülük, zulüm, haksızlık ve adaletsizlikten beri olmayı, onlardan teberra ederek uzak kalmayı öğretir.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün Güneysınırlı hemşerilerimin, milletimizin ve tüm İslâm âleminin Berat Kandili’ni kutlar, bu gecede yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların kabul olmasını, insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim.”