Güneysınır Belediye Meclisi Haziran Ayı Toplantısını gerçekleştirdi. Tm Haberler
Güneysınır Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantısı üyelerinin tamamının katılımı ile 01 Haziran 2015 günü Güneysınır Belediyesinde gerçekleştirdi.

Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan başkanlığında yapılan toplantıya meclis üyelerinden; Mustafa KURŞUN, Mehmet ÖZKİLİSLİ, Hasan SELEK, Halil SARIGÖZ, Sadrettin ESER, Mustafa DEMİRCİ, Resul DALKIRAN, Mehmet ÖZER ve Mevlüt KALAYCI katıldılar.

Başkan İsmail Özcan yaptığı açılış konuşmasında tüm İslam Aleminin Berat Kandilini kutladı ve alınacak kararların hayırlara vesile olmasını diledi. Daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Toplantıda mülkiyeti Güneysınır Belediyesine ait Mevlana Mahallemizdeki binanın 3. Katının tamamının, KOMEK hizmetlerinde kullanılmak üzere Konya Büyükşehir Belediyesine 10 yıllığına tahsis kararı alındı. 01/06/2015