Güneysınır Belediyesinden Milletin İradesine Büyük Destek Tm Haberler

Darbe girişimine karşı Güneysınır demokrasi nöbetine kararlılıkla devam ediyor. Güneysınır Belediyesi’de, milletin iradesine büyük destek sağlıyor.

Darbe girişiminin başladığı ilk anlardan itibaren, meydanları dolduran Güneysınırlılar, akşam saatlerinden sabah saatlerine kadar tek yürek, tek nefes nöbete devam ediyor. Güneysınır Belediyesi'de vatandaşların ihtiyaç duyduğu bütün konularda büyük destek sağlıyor.

Vatandaşlarımızın milli iradeye sahip çıkmak üzere toplantı meydanına ulaşabilmesi için belediye araçlarımız ulaşım hizmeti veriyor. Meydanda vatandaşlarımıza su, çay, yiyecek gibi ikramlarda bulunuyor. Mevlana Mahallemizde belediye civarında TV yayınlarının izlenmesi için ekran kurularak, bayrak dağıtımları yapılarak lojistik destek sağlanıyor.

Belediye Başkanı İsmail Özcan, darbe girişiminin başladığı ilk andan itibaren vatandaşlarımızla omuz omuza vererek mücadele veriyor. Başkan Özcan yaptığı açıklamada “Darbeye karşı organizasyonların sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için darbe girişiminin başladığı ilk andan itibaren tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Darbe girişiminin olduğu ilk saatlerde belediyemizden kısa mesajla, anonsla, araçlarımızla vatandaşlarımıza ulaşarak meydanlara indik. Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda indiğimiz bu meydanlardan ancak onun talimatları ile çekiliriz. Her ne pahasına olursa olsun mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz. Bu mücadelede sağduyusunu kaybetmeyen, kararlılığından taviz vermeyen milletimize yürekten teşekkür ederim." dedi.