Güneysınır Belediyesinin 2016 yılı bütçesi onaylandı. Tm Haberler
Güneysınır Belediyesi 2016 yılı bütçesi, belediye meclisinde görüşülerek oy birliği kabul edildi. İlçede planlanan yatırım ve projeler ile müdürlük harcama kalemlerini içeren bütçe 10 milyon TL olarak meclisten geçti.

Güneysınır Belediye Meclisi, 2016 Mali Yılı Bütçesini görüşmek üzere Ekim ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Güneysınır Belediyesinde gerçekleştirilen bütçe görüşmelerine, Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan başkanlığında, Meclis üyelerinden; Mustafa KURŞUN, Mehmet ÖZKİLİSLİ, Hasan SELEK, Halil SARIGÖZ , Mustafa DEMİRCİ, Sadrettin ESER, Resul DALKIRAN, Mehmet ÖZER, Mevlüt KALAYCI’nın yanı sıra Güneysınır Belediyesi birim müdürleri de katıldı. İlçede planlanan yatırım ve projeler ile müdürlük harcama kalemlerini içeren 10 milyon liralık 2016 yılı bütçesi meclise sunuldu. Yapılan oylamada bütçe oy birliği meclisten geçti.

Meclis toplantısında diğer gündem maddeleri de görüşülerek karara bağlandı.