Güneysınır Kültür ve Spor Merkezi açılışı Tm Haberler

Güneysınır İlçesi, Mevlana Mahallesinde yapımı tamamlanan Güneysınır Kültür ve Spor Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Törende konuşan Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemize yapılan yatırımlardan dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Güneysınır Kültür Merkezi’nin açılış programına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, belediyeler olarak Lider Ülke Türkiye yolculuğuna katkı yapmak için çalıştıklarını söyledi.

Güneysınır’ın model ilçelerden biri olduğunu ve bu yapının daha da güçlenmesi için ilçe belediyesi ile birlikte çalıştıklarını kaydeden Başkan Akyürek, “Güneysınır bizlere her zaman en büyük desteği vermiştir. Bu da çalışmalarımıza güç katmaktadır” dedi.

Konuşmasında Büyükşehir’in Güneysınır’daki yatırımları hakkında bilgi veren Başkan Akyürek, açılışı yapılan kültür merkezinin yanında yaklaşık 3 milyon liraya mal olacak Şehir Konağı’nın da yapımına kısa süre içinde başlanacağını belirtti.

Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Güneysınır Kaymakamı Orhan Yalınız, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Efe ve diğer katılımcılarla hep birlikte kültür merkezinin açılışını yaptılar. Başkan Akyürek, daha sonra Güneysınır’da Konya Bulvarı ana cadde tanzimi çalışmalarını yerinde inceledi.