Güneysınır’da şehitler için Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutuldu Tm Haberler
 Ülkemizin bütünlüğünü, milletimizin birlik ve beraberliğini hedef alan bu menfur olaylar sonrası tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de ilk andan itibaren yüzlerce vatandaşımız demokrasi ve millet iradesine sahip çıkmak için Güneysınır Belediye Meydanında nöbet tutmaya devam etmektedir.

Güneysınır Belediyesi ve İlçe Müftülüğü tarafından, darbe girişimi sırasında demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmak için şehit olan polis, asker ve sivil vatandaşlarımız için Güneysınır Belediyesi yanında Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutuldu.

Programda Güneysınır Müftülüğü personelince Kuran-ı Kerim tilaveti, Mevlid-i Şerif okunarak dualar edildi. Mevlana Mahallemizde Güneysınır Belediye Binası yanında düzenlenen programa yüzlerce kişi katıldı.

Yaklaşık olarak gece yarısı 01.00’a kadar devam eden program sonrasında sabahın ilk ışıklarına kadar demokrasi nöbeti devam etti.