Güneysınır’da kursu tamamlayan çobanlar kepenek giydi. Tm Haberler

Güneysınır’da Sürü Yönetimi Elemanı (Çoban) kurslarında başarılı olan çobanlar düzenlenen törenle kepenek giydi.

Güneysınır İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Güneysınır İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından birlikte düzenlenen Sürü Yönetimi Elemanı (Çoban) kurslarında başarılı olan çobanlar için Güneysınır Akkışla yaylasında kepenek giyme töreni düzenlendi.

Akkışla Yaylasında düzenlenen Programa, Güneysınır Kaymakamı İbrahim Bayır, Konya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Seyfettin Baydar, Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Konya Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Fettah Öztürk, Güneysınır İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdullah Kaya, daire amirleri ve kursiyerler katıldı.

Protokol tarafından yapılan konuşmaların ardından, kursu başarıyla tamamlayan çobanlara sertifikaları takdim edildi. 07/05/2015