Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan kurum değiştiren personelle vedalaştı. Tm Haberler

Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, belediyemizde çalışmakta iken 6360 sayılı yasa kapsamında başka kuruma ataması yapılan personelle vedalaştı.

Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan yaptığı konuşmada, 6360 sayılı yasa kapsamında belde ve köylerin mahalle olarak Güneysınır'a bağlanmasıyla birlikte Alanözü Belediyesinde görev yapmakta olan 3 işçi personelde belediyemize atanmıştı. Belediyemize atanan 3 işçi personelimiz kendi istekleri ile başka kuruma nakledilmişlerdir. Nakil aşamasında çalışanlarımızın mağdur olmaması için ikametlerine en yakın yerlere nakillerin yapılması sağlanmıştır. Çalışanlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerim.” dedi.

Başkan Özcan çalışanlara, hizmetlerinden dolayı plaket verdi.