Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan'ın Berat Kandili mesajı Tm Haberler

Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Özcan mesajında, “Rabbimizin rahmeti ve nimeti geniş bir şekilde tecelli ettiği, dert, bela ve musibetlerden kurtuluşu ifade eden Berat, bu engin manaların gerçekleştiği müstesna bir gecenin adıdır. Bu gece kendimizi yenileme, geçmişimizi sorgulama ve geleceğimizi planlama açısından çok önemli bir zaman dilimidir. Bu gecenin en önemli özellikleri; bu gece bağışlanma ve af gecesidir. Bu gece anne, baba ve akrabaların kandilleri tebrik edilmeli, hayır duaları alınmalıdır. Fakir ve muhtaçlara imkanlar nispetinde yardım eli uzatılmalıdır.

Berat Kandili'nin tüm dünyada barışın, kardeşliğin, sevginin, saygının hakimiyetine vesile olmasını diler; başta hemşehrilerimiz olmak üzere ülkemizin ve İslam aleminin mübarek gecesini tebrik ederim."