Güneysınır Belediye Başkanı Özcan YGS'ye Giren Öğrencilere Başarılar Diledi Tm Haberler

Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, 15 Mart Pazar günü yapılacak YGS sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi.

Başkan İsmail Özcan mesajında “YGS sınavı gençlerimizin hayatında çok önemli bir dönüm noktasıdır. YGS sınavı üniversite için önemli bir adımdır. Bu adım strese ve gerilime neden olmamalıdır. Öğrencilerimize en büyük önerim; bu sınavın her şeyin sonu olmadığının bilincine varmalarıdır. Heyecanlanmadan, sınava yoğunlaşın. Stresten ve heyecandan uzak bir şekilde sınava girmeniz durumunda bilgi ve birikimlerinizi en üst düzeyde sınava yansıtacağınıza inanıyorum. Bu vesileyle YGS'ye girecek başta Güneysınırlı öğrencilerimiz olmak üzere bütün öğrencilerimize başarılar diler, güzel bir sınav geçirmelerini temenni ederim.”