Güneysınır Belediyesi, Çanakkale Zaferinin 100. Yılında çeşitli etkinlikler düzenliyor. Tm Haberler

Etkinlikler kapsamında Güneysınır Belediyesi, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Medeniyet Okulu işbirliğinde “Benim Adım Çanakkale” adlı tek perdelik tiyatro gösterisi Güneysınır'da izleyiciyle buluştu.

Programın sonunda konuklara üzüm hoşafı, kuru ekmek ve Çanakkale konulu kitap dağıtıldı.

Güneysınır'da düzenlenen tiyatro gösterisine Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mücahit Sami KÜÇÜKTIĞLI, Güneysınır Belediye Başkanı İsmail ÖZCAN, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar de katıldılar.

İzleyenlere duygu dolu anlar yaşatan tiyatro oyunu, seyirciden tam not aldı.