Güneysınır Belediyesi "Hoşgeldin Bebek" projesini hayata geçirdi. Tm Haberler

Güneysınır Belediyesi ilçede ikamet eden ve yeni çocuk sahibi olan ailelere hoş geldin bebek projesi kapsamında ziyaretler başlattı. Gerçekleştirilen ev ziyaretlerinde Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, bebek sahibi olan çiftleri tebrik ederek, bebeklere yönelik hazırlanan hediye paketlerini ailelere takdim ediyor.

Yeni doğan bebekler için Güneysınır Belediyesi tarafından hazırlanan “Hoş geldin Bebek” paketlerinde; bebek çantası, bebek taşıma çantası, bebek kıyafetleri, battaniye, çocuk bezi, şampuan, ıslak mendil gibi malzemeler bulunuyor.

Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan yaptığı açıklamada; “Hoş geldin Bebek projemizde Güneysınır'da ikamet eden ailelerimizin sevincine ortak olmak, onları bu en mutlu günlerinde yalnız bırakmamayı hedefledik. Ziyaretlerimizi gerçekleştirerek hediye paketlerini sunuyoruz. Projemiz sürekli devam edecek. Bütün yeni doğan bebeklerimize ayrım yapmadan paketlerimizi hediye edeceğiz. Tüm bebeklerimize ve ailelerine sağlıklı, mutlu, huzurlu yarınlar diliyorum” dedi.