Güneysınır Belediyesi ilçenin her köşesinde karla mücadele ediyor. Tm Haberler

Güneysınır Belediyesi’ne bağlı ekipler, sabah erken saatlerinde kar yağışının yoğunluğunu artırması nedeniyle ilçenin her köşesinde kar temizleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Dün geceden itibaren devam eden kar yağışı ilçemiz genelinde etkisini sürdürüyor. Güneysınır Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliği halinde bütün mahallelerde kar temizleme çalışmasını sürdürüyor.

Güneysınır Belediye Başkan İsmail Özcan çalışmalarla ilgili; “Ekiplerimiz sabahın erken saatlerinden itibaren çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Şu ana kadar kar yağışı nedeni ile vatandaşlarımız herhangi bir mağduriyet yaşamamışlardır. Araç sürücülerimizin trafikte dikkatli olmalarını ve zincirsiz, kar lastiği olmadan mecbur kalmadıkça trafiğe çıkmamalarını rica ediyorum” dedi.

Kar yağışı nedeniyle 18 Şubat 2015 Çarşamba günü ilçede okullarda tatil edildi. 18 Şubat 2015