Güneysınır Belediyesi İş Merkezi inşaatı devam ediyor. Tm Haberler
Güneysınır Belediyesi tarafından Mevlana Mahallemizde yapımına başlanılan Belediye İş Merkezi inşaat çalışması devam ediyor. 2 katlı olarak yapımı devam eden Güneysınır Belediyesi İş Merkezinin  2017 yılı başlarında hizmete kazandırılması öngörülüyor.

Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan yaptığı açıklamada " Güneysınır ilçemizde ticareti canlandırmak, modern yapılar inşa etmek için Güneysınır Belediyesi İş Merkezi projemizi hayata geçiriyoruz. İlçe merkezimiz olan Mevlana Mahallemizde yapımına başladığımız iş merkezimizi 2017 yılı başlarında hizmete kazandıracağız. İş merkezimizde 30 adet iş yeri olacak. İnşaatımız gayet hızlı bir şekilde devam ediyor. Yaptığımız çalışmalar ile Mevlana Mahallemizi modern bir ilçe merkezi görünümüne kavuşturuyoruz. İş merkezi inşaatımızı tamamladığımızda diğer projelerimizi de hayata geçireceğiz. İlçemize hayırlı olsun." Dedi.