Güneysınır Belediyesi yeni bir çöp kamyonuna daha kavuştu. Tm Haberler

Güneysınır Belediyesi çöp toplama ve temizlik hizmetlerini daha etkin yürütmek için 2014 model hidrolik sıkıştırmalı çöp kamyonunu bünyesine dahil etti.

Güneysınır Belediyesi ilçede çöp toplama ve temizlik hizmetlerini daha etkin yürütmek amacıyla araç parkını güçlendirmeye devam ediyor.

Son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan hibe yoluyla 2014 model hidrolik sıkıştırmalı çöp kamyonu alınarak araç filosuna yeni bir hizmet aracı daha eklendi. Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan bu aracı hibe olarak aldık. Büyükşehir yasasından sonra mahalle sayısı 18'e çıkan Güneysınır'da temizlik hizmetini daha etkin şekilde yürüteceğiz. Yeni aracımız ile birlikte çöp kamyonu sayımız 3 ‘e yükseldi. Hizmet kalitemizi artırmak için önemli adımlar attık, atmaya da devam ediyoruz. Bu aracın ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.