Güneysınır Belediyesi Yılın İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi Tm Haberler
 Güneysınır Belediye Meclisi 2017 yılının ilk meclis toplantısını 6 gündem maddesiyle gerçekleştirdi. Her ay düzenli olarak yapılan Belediye Meclis Toplantısı Belediye Başkanı İsmail ÖZCAN Başkanlığında toplanarak 2017 Ocak ayının toplantısında gündem maddeleri görüşüldü.

Belediye Meclisinin 2017 yılında görev yapacak Denetim Komisyonu’na üye seçimlerinin yapılması, Belediyede 2017 yılında çalıştırılacak olan Tam Zamanlı ve Kısmi Zamanlı Sözleşmeli Personelin ve ücretinin belirlenmesi, Belediye Meclis üyelerine 2017 yılında ödenecek olan Huzur Hakkı bedelinin belirlenmesi, Belediye Denetim Komisyonunda 2017 yılında görev alacak olan Kamu Personelinin gündeliklerinin belirlenmesi, Geçici İşçi Vize Teklifi ile Belediye Gelir Tarifesinin güncellenmesi konuları görüşülerek karara bağlandı.