Güneysınır Belediyesinde Bayramlaşma Bayramın 3. Günü yapıldı. Tm Haberler

Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, belediyede, ilçe protokolü, vatandaşlar ve belediye personeli ile bayramlaştı. Güneysınır Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleşen bayramlaşma programında Başkan Özcan, vatandaşların ve personelin Kurban Bayramını kutlayarak herkesle tek tek bayramlaştı.

Güneysınır Belediye Başkanlığı’nda her yıl geleneksel hale gelen bayramlaşma programına, Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akmaz, Ak Parti İlçe Başkanı H.Mustafa Arslan, Meclis üyeleri, Muhtarlar, STK temsilcileri, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı. Güneysınır Belediyesi hizmet binası bayramlaşmaya gelen konuklarla doldu taştı. Başkan İsmail Özcan, bayramlaşmaya gelen konuklarla tek tek ilgilendi. Başkan Özcan bayramlaşmaya gelen çocuklara da harçlık vermeyi unutmadı. Sıcak bir ortamda gerçekleşen bayramlaşma programında gelen konuklara kolonya, şeker ve çikolata ikram edildi.