Güneysınır Belediyesinde Bayramlaşma Programı gerçekleşti Tm Haberler

Güneysınır Belediyesi’nin Ramazan Bayramı münasebetiyle düzenlediği geleneksel bayramlaşma programı yoğun katılımla gerçekleşti.

Belediye hizmet binasındaki törene; Konya Milletvekilimiz Selman Özboyacı, Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ay programa katılan misafirlerle tek tek bayramlaşarak sohbet etti.

STK Temsilcileri, Meclis üyeleri, muhtarlar ve belediye personelinin yanı sıra hemşehrilerimizin de yoğun ilgi gösterdiği geleneksel bayramlaşma programında Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir; Ramazan Bayramı’nın tüm İslam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak “Huzur içerisinde idrak ettiğimiz Ramazan ayının en güzel hediyesi olan bayram vesilesiyle hemşehrilerimizle bir kez daha bir aradayız. Bayramlar, kaynaşmanın, birlik ve beraberliğin perçinlendiği; kırgınlıkların ve dargınlıkların giderildiği günlerdir. Belediyemizde gerçekleştirdiğimiz bu programda kardeşliğimizi ve birlikteliğimizi bir kez daha pekiştirmiş bulunmaktayız. Programımıza uzaktan yakından teşrif eden tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin de Ramazan Bayramını bir kez tekrar tebrik ediyorum” dedi.