Güneysınır Belediyesinden Askere Gidecek Gençlere Uğurlama Tm Haberler

Güneysınır Belediyesi, ilçeden 1994'3 tertip askerlik vazifesini yapacak gençler için müzikli eğlence düzenledi. Belediye Binası yanında yapılan programa, Güneysınır Kaymakamı İbrahim Bayır, Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, gençler ve aileleri de katıldılar.

Omuzlarında yazma, ellerinde Türk Bayrakları ile vatan borcunu yerine getirecek olmanın heyecanını yaşayan gençler, müzik eşliğinde gece boyunca gönüllerince eğlendiler.

Programda konuşma yapan Güneysınır Kaymakamı İbrahim Bayır askere gidecek gençlere hayırla tezkereler diledi. Belediye Başkanı İsmail Özcan ise konuşmasında, 'Tüm asker anne ve babalarını saygı ile selamlıyorum. Biz öyle bir milletiz ki, dünyanın hiçbir yerinde olmadığı şekilde asker uğurlaması yapar, o kutlu ocağı Peygamber Ocağı olarak görürüz. Gençlerimizi tek tek kutluyor, hayırlı tezkereler diliyorum. ” dedi.