Güneysınır Belediyesinden dar gelirli vatandaşlarımıza gıda desteği Tm Haberler

Güneysınır Belediyesi ilçe genelinde dar gelirli vatandaşlarımızın tespitini yaparak, düzenli aralıklarla gıda yardımı yapmaya devam ediyor.

Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, her yıl olduğu gibi bu yıl da sosyal yardımlar kapsamında dar gelirli ve ihtiyaç sahibi 250 aile için uyguladıkları gıda dağıtım programına devam ettiklerini bildirdi.

Bu yıl Güneysınır'da 250 aileye gıda yardımında bulunduklarını belirten Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, "Büyük bir özenle 18 Mahallemizde tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için, un ve içerisinde çeşitli gıda maddeleri bulunan yardım paketlerini dar gelirli vatandaşlarımıza destek vermek amacıyla, adreslerine kadar götürerek teslim ettik. Program kapsamında şu ana kadar 250 aileye gıda yardımında bulunduk. Sonradan tespit yaptığımız veya unuttuğumuz ailelerimize de yardımda bulunmaya devam edeceğiz." Dedi.